Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief heeft 10.000 euro op zak

Toegevoegd: 29-07-2016, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie gisteren een winkeldief aangehouden die ongever 10.000 euro aan cash bij zich bleek te hebben.


De dief werd donderdagmiddag betrapt in een supermarkt. "Tijdens de fouillering van de verdachte bleek deze op verschillende plekken grote bedragen geld weggestopt te hebben. In totaal bleek dat hij ongeveer 10.000 euro cash bij zich had", zo zegt de politie. 

Omdat de verdachte geen plausibele verklaring kon geven over waar hij het grote bedrag vandaan had is het geld in beslag genomen op verdenking van witwassen. De winkeldief bleek zich ook uit te geven voor iemand anders. De verdachte zit ingesloten in Torentijd. Het onderzoek naar zijn ware identiteit en de herkomst van het geld is nog in volle gang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren