Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Achtervolging Vlissingen eindigt in botsing

Toegevoegd: 31-07-2016, 02.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een achtervolging geëindigd in een botsing met een politieauto.
 
Een scooterrijder had van de politie een stopteken gekregen maar dit genegeerd. Vlakbij de kruising van het Westerzicht met de Nieuwe Zuidbeekseweg eindigde de achtervolging in een botsing tussen de scooterrijder en een politiewagen. 
 
Op de scooter zaten twee personen. Zij raakten niet ernstig gewond en zijn door de politie meegenomen. Er was alleen sprake van licht letsel. Zowel de scooter als de politieauto raakten beschadigd.


De politie sloot na de aanrijding de weg ter plekke af om de situatie vast te leggen. Na het afronden van het onderzoek ter plekke heeft de politie de scooter afgevoerd in een busje. Waarom de politie de scooter aan de kant wilde zetten is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
toinette (3-8-2016 om 19:07)
@p. Maak je een geintje?
lezer (3-8-2016 om 11:35)
@P Voor een stopteken MOET je stoppen, ongeacht of het een reguliere controle is of niet. Doe je dat niet, dan neem je willens en wetens het risico op consequenties. Als de politie iedereen zou laten gaan die het stopteken negeert, is het stopteken niets meer waard! Kortom, geen medelijden. Als ze gewoon waren gestopt was er niets aan de hand geweest.
ikke (2-8-2016 om 09:58)
@p Stel het was een gewone controle. Dat veranderde op het moment dat ze het stopteken negeerden en er vandoor gingen. Dan wek je de indruk dat je iets te verbergen hebt.
W. Kruit (1-8-2016 om 13:10)
@P, het maakt niet uit waarvoor ze een stopteken kregen. Het feit dat ze er vandoor gingen, geeft voldoende aanleiding om een achtervolging in te stellen. Mogelijk gestolen, alcohol gebruikt, te jong om te rijden, etc, etc. Dat ze daarna tegen een andere scooter èn de achtervolgende politiewagen aanreden, lag gewoon aan de snelheid en/of gebrek aan verkeersinzicht. Eigenlijk gewoon Eigen Schuld, Dikke Bult. Duidelijk, P'tje?
P (31-7-2016 om 19:19)
@john, je weet niet eens waar ze voor werden aangehouden, als het om een gewone controle ging en je bent 16 jaar, moet je dan aangereden worden door de politie? Is dat hoe we onze jeugd aanpakken? Denk dat jij hier dan de krankzinnige bent als je dit toelaat. Kan net zo goed een paar jongens op een feestje die een rondje rijden op de scooter van een meisje, moet je dan aangereden worden? Alsjeblieft zeg we leven in een sociale maatschappij ipv in jouw lompe dictatuur waar alles wat volgens de regels leeft, dood of kapot moet. En sarcasme is sarcasme als het van een intelligent objectief niveau komt en niet van een bekrompen visie als de jouwe sjonnie.
john (31-7-2016 om 18:07)
@p. Inderdaad stel je eens voor: de politie die zijn werk uitvoert, echt belachelijk van die gemene agenten om die onschuldige jongens een stopteken te geven, wat dachten ze wel niet, die arme onschuldige hardwerkende jongens hebben nu ptss en verdienen een riante schadevergoeding, p.s ik hoop dat je sarcasme herkent, maar gezien je krankzinnige reactie ben ik bang van niet
Cookie-instellingen beheren