Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Traumaheli op Badstrand voor kindje

Toegevoegd: 31-07-2016, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is zondagochtend geland op het Vlissingse Badstrand vanwege een kindje dat dringend medische hulp nodig had.


De helikopter landde nadat rond 10.25 uur vanuit een woning aan de Boulevard Evertsen een melding binnen was gekomen van een medische noodsituatie. De Vlissingse strandwacht zette samen met de politie een stuk strand af zodat het traumateam veilig kon landen. Rond 11.15 uur stond de helikopter op het strand.

De hulpverleners zijn lange tijd met het kindje bezig geweest. Het patiëntje is uiteindelijk per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Rond 12.35 uur kon de traumahelikopter weer opstijgen. Ook hiervoor werd het strand weer vrijgemaakt door de strandwacht. Het incident trok veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-8-2016 om 19:43)
Verschrikkelijk met het kindje op strand wat met heli naar een ziekenhuis overgebracht word heel veel sterkte en beterschap
Tj (1-8-2016 om 01:16)
Wat er ook gebeurt is, ik wens de ouders heel veel sterkte toe. Ik zag 1 broeder naar de gelijknamige lopen met iets heel kleins in zijn armen en bovenaan trap van de boulevard stonden 2 wanhopige mensen. Zelf heb ik 3 kinderen en gelukkig nooit iets dergelijks meegemaakt maar ik had toch een wel een brok in m'n keel. Ik wens ze al het beste toe.
t Is wat (31-7-2016 om 21:57)
Wat was er aan de hand met het kindje? In ieder geval sterkte en beterschap!
Cookie-instellingen beheren