Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

A58 dicht vanwege ernstig ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 31-07-2016, 17.12 uur - Update: 31-07-2016, 18.21 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 is ter hoogte van Kapelle afgesloten geweest vanwege een ernstig verkeersongeluk op de rijbaan richting Vlissingen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. Vlak voor de afslag naar De Smokkelhoek kwamen door onbekende oorzaak een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. De motor belandde namelijk onder de voorzijde van de auto.

Ambulancemedewerkers kregen assistentie van de Amsterdamse traumahelikopter om de motorrijder te stabiliseren. Het slachtoffer is vervolgens met onbekende verwondingen per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Of de inzittende(n) van de personenauto ook gewond is/zijn geraakt is niet bekend.

In eerste instantie kon het verkeer langs het ongeluk rijden maar rond 16.45 uur werd de rijbaan richting Vlissingen alsnog geheel afgesloten. Dit vanwege sporenonderzoek. De snelweg was dicht tussen de afrit Yerseke (33) en 's-Gravenpolder/Kapelle (35). Rond 18.20 uur werd de weg weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren