Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Dronken bestuurder bij ongeval A58

Toegevoegd: 02-08-2016, 16.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Maandagmiddag rond 15.00 uur vond er op de A58 ter hoogte van Kapelle een aanrijding tussen twee personenauto’s. Er raakte niemand gewond.


Een 43-jarige inwoner uit Vlissingen raakte met de auto in de middenberm. Door een stuurcorrectie schoot deze auto naar rechts en reed tegen een 21-jarige bestuurder uit Kapelle. Beide voertuigen belandden na het ongeval in de berm en de sloot naast de snelweg.

Uit een ademanalyse bleek dat de Vlissinger teveel alcohol had gedronken. Hij scoorde 715 ug/l, terwijl 220 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt naar een officier van justitie in Utrecht gestuurd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (4-8-2016 om 16:24)
715 ug/l om 3 uur 's middags? Dan moet je pittig doordrinken tijdens het ontbijt.
wim (2-8-2016 om 18:44)
Een duur grapje voor de Vlissinger die de aanrijding veroorzaakte spreek woord geld nog steeds eigen schuld dikke bult ,ondanks alle waarschuwingen die je weet en kan lezen wat alcohol betreft, een slok teveel kom je eigen toch een keer tegen lees de gevolgen maar rijbewijs voorlopig kwijt en een flinke boete ,en zou dit de eerste keer wezen met teveel drank op ik betwijfel het ?
Cookie-instellingen beheren