Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto in de sloot bij Nieuwland

Toegevoegd: 03-08-2016, 05.18 uur - Update: 03-08-2016, 15.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De hulpdiensten zijn woensdagmorgen vroeg met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval met beknelling bij Nieuw- en Sint Joosland.


Rond 04.10 uur reed een 21-jarige bestuurder met zijn auto in de sloot op de Zaagmolenpolder. Volgens de politie had de bestuurder de bocht verkeerd ingeschat. De man kwam in de sloot tegen een boom tot stilstand. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit twee voertuigen uit.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer niet bekneld te zitten. De brandweer is dan ook niet meer ingezet. De man is onderzocht in een ambulance maar raakte niet gewond. De auto is weggetakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750