Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in supermarkt op camping

Toegevoegd: 03-08-2016, 20.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - In de supermarkt van camping Duin en Strand aan de Kuijerdamseweg in Scharendijke heeft woensdag aan het begin van de avond brand gewoed. Alle aanwezigen wisten veilig naar buiten te komen.​


De brand werd rond 18.15 uur ontdekt. De brandweer die twee blusvoertuigen inzette, ontdekte al snel de brandhaard in het plafond en kon de brand blussen. Om 18.50 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De supermarkt is vervolgens geventileerd.

Over de oorzaak van de brand en de omvang van de schade is nog niets bekend. De Stichting Salvage is opgeroepen om eigenaar te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750