Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Dode bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 04-08-2016, 14.52 uur - Update: 15-08-2016, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een verkeersongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.05 uur. Ter plaatse kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor één van de betrokkenen kwam de hulp dus echter te laat. Hoe het precies met de andere betrokkene(n) gaat is nog niet duidelijk. Er is nog tenminste één slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek op de Molendijk. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elia (5-8-2016 om 00:19)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Jammer dat sommige mensen geen hersencellen in hun hoofd hebben door een dergelijke reactie te plaatsen. Reed zelf vanmiddag rond 14.15 op de Molendijk en zag gelijk de ernst van de situatie dus even omrijden is niet meer dan vanzelfsprekend. Ook de hulpverleners moeten hun werk doen, verschrikkelijk dat voor 1 persoon de hulp die ontzettend snel ter plaatse was niets meer kon doen. Je zult als politie het nieuws maar moeten gaan vertellen aan de nabestaanden. Voor de nabestaanden zal dit een zwarte dag zijn in hun leven. Moge ze de kracht vinden om dit grote verlies te kunnen verwerken.
Maarten (4-8-2016 om 20:45)
Sterkte aan de nabestaanden, hoe erg moet het zijn om dit bericht thuis te ontvangen! Gecondoleerd. @Plotr, er zijn al veel reacties aan jou gericht, hoe triest is je reactie. Gezien de hoeveelheid hulpverleningsvoertuigen hierbij betrokken zijn, brokstukken op de weg, slachtoffers, veiligheid, extra regelwerk om het verkeer (is op zo'n dijkje amper / niet mogelijk) te begeleiden enz.enz.
te drukke dijk (4-8-2016 om 20:12)
Gaan nog veel meer ongelukken komen als straks het nieuwe economische park (lees olzendenpolder) wordt volgebouwd met nog meer bedrijven, en al dat zware verkeer moet over het dijkje. weinig sprake van enig intelligentie, ja ze hebben de grond lekker verkocht om de dijken te versterken, maar zijn er compleet aan voorbij gegaan om de infrastructuur eerst aan te leggen (is net zo dom als een flatgebouw te bouwen zonder trappen en lift) Alles draait om het geld en dat kost zoals altijd levens!
Larusse Hadrianus (4-8-2016 om 20:00)
Wat triest allemaal. Veel sterkte voor de families van de slachtoffers en voor de gewonde persoon. We weten de oorzaak van het ongeval niet, maar gelukkig wordt de tijd genomen om dat te onderzoeken. Goed dat we zulke goede hulpdiensten hebben. Of de Molendijk op zich een reden vormt voor dit ongeval weten we ook niet maar feit is wel dat het een gevaarlijke weg is, die eigenlijk niet voldoet aan de normen die voor een dergelijke weg gelden. Een goede en veilige ontsluiting van Yerseke op de A-58 is om meerdere redenen dringend gewenst. Aan Plotr maar niet te veel woorden besteden, want die zullen zijn grijze cellen toch niet bereiken.
wim (4-8-2016 om 19:39)
Hoe het ook gebeurd is weer een persoon die het leven heeft gekost heel veel sterkte aan de nabestaanden
Michelle (4-8-2016 om 19:32)
Ik denk dat Plotr zich niet zo héél lekker voelt na al deze reacties m.b.t. hem!
Cookie-instellingen beheren