Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 81 km

Dode bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 04-08-2016, 14.52 uur - Update: 15-08-2016, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een verkeersongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.05 uur. Ter plaatse kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor één van de betrokkenen kwam de hulp dus echter te laat. Hoe het precies met de andere betrokkene(n) gaat is nog niet duidelijk. Er is nog tenminste één slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek op de Molendijk. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjam (4-8-2016 om 19:14)
Lieve mensen, laten we a.u.b. reactie's zoals die Plotr gewoon links liggen, niet op reageren maar gewoon je steun betuigen d.m.v. een berichtje achter laten of wat dan ook. Het is voor de nabestaanden al erg genoeg! Ik heb er ervaring mee en weet hoe pijnlijk het is om je laptop te openen en te zien hoe veel schrijnende reactie's voorbij komen. Laat links liggen, het werkt echt niet om er op te reageren. Achter hun schermpje durven ze zoveel. :( Het is al erg genoeg....
R (4-8-2016 om 19:09)
Ontzettend veel sterkte aan de nabestaanden en hulpverleners.
Leon (4-8-2016 om 19:01)
Wat een verdrietige situatie weer nabestaanden die van het een op het andere moment in een verschrikkelijke tijd beland zijn ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte en kracht om dit te verwerken . De reactie van een zekere Plotr getuigd van een heel ander niveau , een gefrustreerde weggebruiker die weet hoe het allemaal zou moeten , niet gehinderd door enige kennis van zaken en invoelingsvermogen . Ik wens hem heel veel wijsheid .
Sander (4-8-2016 om 18:25)
Sterkte aan de nabestaanden. De reactie van Plotr getuigt van weinig inzicht in dergelijke situaties en bovendien van weinig respect naar hulpverleners toe.
van Lunteren (4-8-2016 om 18:24)
@Plotr: een dodelijk ongeval, weinig ruimte, veiligheid van diensten, etc. er zijn genoeg redenen. Een chaos in Nederland, plaats dingen eens in perspectief man. Bovendien tien minuten later thuis? Wat erg (cynisch) er komt hier ook iemand helemaal niet meer thuis. Ik heb me ingehouden en houd me nog steeds in, maar sjonge jonge wat een pannenkoek ben je dan met zo'n reactie.
A58 (4-8-2016 om 18:08)
Ik weet niet hoor Plotr, heb je foto 9 wel eens goed bekeken? Ga jij daar nog even langs dan? Dat is natuurlijk gevaarlijk in jou ogen.Beetje verkeerde opmerking in deze...
Cookie-instellingen beheren