Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 402 km

Dode bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 04-08-2016, 14.52 uur - Update: 15-08-2016, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een verkeersongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.05 uur. Ter plaatse kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor één van de betrokkenen kwam de hulp dus echter te laat. Hoe het precies met de andere betrokkene(n) gaat is nog niet duidelijk. Er is nog tenminste één slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek op de Molendijk. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pien (4-8-2016 om 17:41)
Veel sterkte voor de nabestaanden. Lieve Plotr, we spreken af dat als jij een ongeluk krijgt, we de weg gewoon geheel open houden. Dan kunnen de hulpdiensten er wellicht niet bij, of gewoon wat later, maar dan wordt het tenminste niet zo'n chaos op de weg. Hopelijk kan jij het nog ff volhouden tot de ambulance erbij kan. Dank voor je begrip voor de situatie.
Gerjan (4-8-2016 om 17:34)
Plotr, misschien moet jij je gefrustreerde reactie achterwege laten onder zo'n nieuwbericht.
TheBoss (4-8-2016 om 17:33)
Tuurlijk plotr, je snapt het lekker. Nagedacht over de veiligheid van hulpverleners op deze weg?
marja (4-8-2016 om 17:28)
pjotr wat een vreselijke domme opmerking oor zoiets vreselijks en heb je voordat je dit bericht neerzette nagedacht?denk het niet...wij moeten zowiezo een weg afsluiten om allereerst met spoed gewonden zo snel en goed te helpen zoals een eventuele reanimatie plus nieuwsgierige mensen uit de buurt houden en soms meerdere hulpdiensten snel ter plaatse loodsen....en een politieo derzoek is niet zomaar even kijken hoor
Zeeuws meisje (4-8-2016 om 17:26)
Dat gaat daar toch niet plotr.... trek toch eens geen conclusies... bah bah... heel veel sterke aan de nabestaanden en slachtoffers.
Ik (4-8-2016 om 17:21)
Serieus Plotr? Heb je deze lompe opmerking onder dwang geschreven ofzo??
Cookie-instellingen beheren