Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Dode bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 04-08-2016, 14.52 uur - Update: 15-08-2016, 12.26 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een verkeersongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 14.05 uur. Ter plaatse kwamen door nog onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbusje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen.

Voor één van de betrokkenen kwam de hulp dus echter te laat. Hoe het precies met de andere betrokkene(n) gaat is nog niet duidelijk. Er is nog tenminste één slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek op de Molendijk. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veiligheidsman (10-8-2016 om 21:50)
@Martijn: Ja, er valt nog veel aan de ontsluitingsweg van en naar Yerseke te verbeteren! @plotr: Heeft u het al eens meegemaakt dat er (overleden) slachtoffers in een auto bekneld zitten en er dan voertuigen op de andere weghelft voorbij razen? Uw reactie slaat kant noch wal. Bah!!!
Ruud (6-8-2016 om 15:08)
Het gaat toch om medeleven te betuigen aan de slachtoffers. Ik hoor hier bijna alleen maar "Plotr". Het is inderdaad triest gedacht maar het is een openbare forum. Iedereen mag zeggen en denken wat hij vindt ook als is dat dan dom of lomp. Als het antwoord niet aanstaat is dat jammer en moet je van dit forum wegblijven, niet mensen aanvallen of het zelfde of erger wensen. Voor de nabestaanden, sterkte.
Sjaak lindenberg (5-8-2016 om 16:39)
Allereerst heel veel sterkte voor de nabestaanden,ook voor de andere bestuurster.Bij deze wil ik alle hulpdiensten ook 112 bedanken voor de snelle reactie en de volledige inzet van ambulance en politie en brandweer en degene die ik ben vergeten. Helaas was het te laat.
jenneke (5-8-2016 om 13:09)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden van het slachtoffer ,maar ook voor de andere bestuurster ,wat een verschrikkelijk iets als je dit overkomt
frans.v.campen (5-8-2016 om 07:59)
R.I.P. JANNIE ook namens de buren , hier zijn geen woorden voor het was altijd gezellig in de groep bij mij ,praten over je nieuwe huisje waar we naar toe zouden vertrekken over een poosje, maar het is niet meer zo, wij wensen je kinders en familie heel veel sterkte , de buurman
Ester (5-8-2016 om 03:50)
Wat een actie reactie van verhalen hier zeg bah. Vreselijk dat dit is gebeurd wat zijn we geschrokken zeg,Ik wens familie.vrienden.en de buurtjes veel sterkte toe. Lieve janny rust zacht. ,