Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Onderzoek dodelijk ongeval afgerond

Toegevoegd: 04-08-2016, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - Het politieonderzoek na het dodelijke ongeval op de Molendijk (N673) bij Yerseke is afgerond. De voertuigen zijn weggesleept en de weg is weer vrij.


Op de Molendijk vond vanmiddag even na 14.00 uur een frontale botsing plaats tussen een auto en een bestelbusje. Er werden meerdere ambulanceteams, een rapid responder een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen om hulp te verlenen. Voor de bestuurster van de personenauto kwam de hulp te laat, zij is ter plaatse overleden. De bestuurder van de bestelauto is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog niks bekend.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Het lijkt erop dat één van de bestuurders op de verkeerde weghelft terecht is gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jenneke (5-8-2016 om 14:07)
wat een beschuldigingen Ja-Ja ,was je er getuige van soms?,houd anders je mond als je iets niet zeker weet, het is in en in tiriest dat dit gebeurd is
Ja-Ja (5-8-2016 om 08:01)
Sterke voor de nabestaande van de 58 jarige Mevrouw. Deze Mevrouw kon er niets aan doen. Laat ik maar verder niks zeggen over het rijgedrag van de andere bestuurster. De waarheid mag niet gezegd worden door vele lezeres of redacties. Deze weg is gevaarlijk en JUIST daarom moet men zich aan ALLE regels in het verkeer houden.
Thera (4-8-2016 om 23:47)
Familie en bekenden, veel sterkte gewenst. Erg dat iedereen een anoniem maar juist daardoor sterk persoonlijk kwetsend oordeel heeft. Dat materialistische neergezette gedoe doet er allemaal niet meer toe. Deze personen komen zichzelf nog echt wel tegen. Ik deel deze ervaring met jullie, enorm veel sterkte gewenst
kees vd bosch (4-8-2016 om 21:52)
condoleance voor de nabestaanden,vreselijk ongeval,zou het niet eens HOOG tijd worden om wat aan die dijk te doen,hoeveel slachtoffers moeten er nog volgen?weer een nieuw stuk bedrijventerrein aanleggen en alsmaar drukker worden op de dijk ,dit kan zo niet langer,gemeente Reimerswaal ,onderneem NU actie,er word wel gepraat over maatregelen maar hoe lang moet dat nog duren,maak eerst een nieuwe ontsluitingsweg alvorens bedrijfsgrond uit te geven,sterkte voor alle betrokkenen.
Gerard (4-8-2016 om 20:59)
Allereerst heel veel sterkte voor de betrokken en geliefden van deze vrouw! Er is over deze dijk al heel veel gezegd en vergaderd. Een redelijk goede oplossing zou volgens mij zijn: Een rijbaan naar Yerseke toe aan de oostkant onderlangs de dijk en een rijbaan vanuit Yerseke aan de westkant van de dijk. Het langzame verkeer en de (brom)fietsers kunnen dan over de dijk en het snelverkeer onderlangs. Voor een groot deel ligt er al zo een weg als ze die wat verbreden en aanpassen moet dit mogelijk zijn! Dan behoren de ongevallen op de dijk en het eraf rijden in elk geval tot het verleden!
albert brokken (4-8-2016 om 19:11)
allereerst condoleance voor de naasten van het slachtoffer.Afschuwelijk wat er is gebeurt.Ga dagelijks over deze dijk en weet natuurlijk niet de oorzaak van dit ongeluk! Maar het valt me op dat het soms net een racebaan is ,zeker in de spitsuren woon-werk verkeer en het stuk waar 60 mag (waar ook in dit ongeluk heeft plaatsgevonden)er weinig aan die snelheid wordt gehouden en rij je netjes 60 je wordt "opgejaagd "omdat je harder moet .Hopelijk worden er vangrails aangelegd en meer controle snelheid door de politie ,want de boetes zullen niet gering zijn .Ook enge inhaalmanoeuvres met inhalen net voor de bochten en inderdaad door de binnenste bocht te nemen ,je blijkbaar denkt harder te kunnen rijden.Vind het vreselijk en doe er iets aan!