Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Slachtoffer Yerseke is 58-jarige vrouw

Toegevoegd: 04-08-2016, 19.58 uur
Het fatale ongeval op de Molendijk in Yerseke.
Het fatale ongeval op de Molendijk in Yerseke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De vrouw die vanmiddag om het leven is gekomen bij een ongeval in Yerseke is een 58-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


Op de Molendijk vond vanmiddag even na 14.00 uur een frontale botsing plaats tussen een auto en een bestelbusje. Vermoedelijk is het bestelbusje, bestuurd door een 21-jarige vrouw, op de verkeerde weghelft terechtgekomen en heeft de personenauto met daarin de vrouw vol geraakt.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De uitkomst daarvan is nog niet bekend. De weg was vanwege dit onderzoek, het afvoeren van de voertuigen en schoonmaakwerkzaamheden tot ongeveer 18.00 uur afgesloten. Het wegverkeer werd tijdelijk omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-8-2016 om 12:35)
Sterkte voor de nabestaande, ook voor de bestuurder. Iedereen heeft het over de gevaarlijke weg die daar is, maar dit ongeluk heeft niks met de "gevaarlijke weg" te maken. Er staat duidelijk bij dat de 21 jarige bestuurder op de andere weghelft is geraakt. Er zijn 1001 redenen om te bedenken waardoor iemand op de verkeerde weghelft kan komen; dier op de weg, schrikreactie doordat iemand voor je ineens vol op de rem trapt voor de bocht, berm geraakt en tegensturen, klapband etc. etc. uiteraard komt de gedachte van de telefoon en afleiding door verkeerde zaken ook in je op, maar ik rijd er regelmatig, en deze weg is zeer overzichtelijk. Ik denk juist dat ze de adviessnelheden daar weg moeten halen. Dat veroorzaakt onnodig heel hard remmen.
Jaapverkeer (5-8-2016 om 12:12)
Moraalridders hou je even in. We weten niet hoe het gebeurd is. We weten alleen dat wat er gebeurd is, verschrikkelijk is voor de betrokkenen.
Anna (5-8-2016 om 07:42)
Gecondoleerd, heel veel sterkte voor familie en vrienden van de vrouw, ook voor de andere bestuurster sterkte. Inderdaad de dijk is geen Prettige dijk maar waarom ligt het altijd aan de weg? Rijgedrag, snelheid, onwelwordin/medische oorzaak, afgeleid zijn (telefoon, radio etc) oversteken dieren.....er zijn zoveel oorzaken te BEDENKEN! Ik laat de specialisten naar uitzoeken wat is gebeurd!
Thera (4-8-2016 om 23:21)
Erg om te zien dat lezers eigen frustraties blijven neerzetten ten koste van verdriet van werkelijk betreffenden. Nabestaanden, ik deel jullie mening en ervaring. Heel veel sterkte met dit enorme verdriet.
fietser (4-8-2016 om 22:34)
Als ik op de foto zie hoe breed het er maar is en je dan zo hard rijdt dat je de bocht niet kan halen, dan ben je gewoon stom bezig. Respect voor de betrokkenen!!! Je kunt ver kijken, dat is misschien het probleem. Je kijkt over de auto die dichtbij is heen en je kunt de loop van de bocht zien, met bomen of struiken, zou men wellicht wel afremmen naar 30 km/u. omdat je de bocht dan niet kan overzien, nu kijkt men te ver weg!!! Er is al een doorgetrokken streep, wat moet er nog meer bij. Dan de dijk maar verbreden, Erg weer dat er een dode te betreuren is.
rick (4-8-2016 om 22:32)
ja k rij daar ook met trekker oplegger tis een smal dijkje maar hebben niet altijd haast veiligheids man dit is heel erg maar heeft niks te maken met vrachtwagens mijn medeleven voor familie van overleden mevrouw.
Cookie-instellingen beheren