Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gevangenisstraf voor mishandeling

Toegevoegd: 05-08-2016, 10.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 32-jarige Hansweertenaar G. R. tegen wie twee weken geleden voor poging doodslag een celstraf van vijftien maanden was gevraagd, is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een celstraf gelijk aan het voorarrest van 28 dagen.


De rechtbank achtte mishandeling in plaats van poging doodslag bewezen. Op verzoek van zijn broer was R. op 11 augustus naar Scheldorado in Baarland gereden om daar bij de vrouw van zijn broer medicijnen op te halen. R. was nog maar koud op het terrein of hij moest opzij springen voor een auto, die vervolgens nog even de spiegel van R.'s auto beschadigde.

R. ging er achteraan, kwam bij de auto en gaf door het half geopende raam van de auto de bestuurde enkele flink klappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren