Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 282 km

Autodieven gepakt na tip via Facebook

Toegevoegd: 05-08-2016, 19.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Vrijdagmiddag zijn op de Anjerstraat in Terneuzen twee mannen in een verduisterde auto aangehouden.


Een Terneuzense garagehouder meldde vrijdag aan het begin van de middag dat een auto niet was teruggebracht na een proefrit. De garagehouder had naast het informeren van de politie ook een bericht op Facebook gezet dat de auto niet was teruggebracht.

Via Facebook kwamen er diverse meldingen van mensen die de auto hadden zien rijden. Zelfs werd de garagehouder door een man uit Terneuzen gebeld dat deze achter de ontvreemde auto reed. Agenten namen contact op met deze zeer waardevolle tipgever en kregen live contact met hem. Door een samenspel van deze getuige en de agenten werden meerdere politie-eenheden naar de juiste locatie gedirigeerd.

Rond 14.20 uur zagen agenten de auto naar de Anjerstraat rijden en hier de auto parkeren. De agenten liepen naar de auto en hielden de 57-jarige bestuurder en de 60-jarige passagier, beiden uit Terneuzen aan. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren