Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Stroomstoring bedrijventerrein Terneuzen

Toegevoegd: 06-08-2016, 01.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Het bedrijventerrein langs de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen kampt op dit moment met een stroomstoring.


Volgens netbeheerder Enduris gaat het om een spontane storing in de omgeving van onder andere de Informaticasttraat, Transportstraat, Patentweg en de Haarmanweg. Hoe lang de storing nog gaat duren is niet bekend.

Ook de McDonalds had geen stroom waardoor deze noodgedwongen eerder moest sluiten. Bij Skidome aan de Zeelandlaan ging een automatisch gasalarm af als gevolgd van de stroomstoring. De gealarmeerde brandweer heeft hier onderzoek gedaan maar er bleek verder niks aan de hand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-8-2016 om 11:46)
jaja spontane storing. Maar dan wel na de brand op het industrieterrein. Kan gebeuren als er brand uitbreekt dat dan daarna "spontaan"de stroom uitvalt
Cookie-instellingen beheren