Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandalarm na rookontwikkeling Vlissingen

Toegevoegd: 07-08-2016, 10.50 uur
De brandweer bij de melding in Vlissingen
De brandweer bij de melding in Vlissingen
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is zaterdagavond met spoed uitgerukt voor een binnenbrand in een monumentaal pand aan de Oranjestraat in Vlissingen.


Rond 22.55 uur detecteerde een rookmelding brand. Nadat de meldkamer contact had met één van de bewoners bleek dat er daadwerkelijk brand was. De brand werd uit voorzorg opgeschaald naar een middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat er een bewoner is slaap was gevallen en er nog een pannetje op het vuur stond. Dit zorgde voor rookontwikkeling. Van brand was geen sprake. De brandweer heeft het pand geventileerd. Alleen het eerste blusvoertuig is ingezet, de overige eenheden keerden terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren