Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenners gewond na valpartij

Toegevoegd: 07-08-2016, 13.37 uur - Update: 07-08-2016, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Zondagmiddag zijn bij Nieuw- en Sint Joosland twee wielrenners gewond geraakt na een valpartij.


Het ongeval vond rond 12.30 uur plaats op de kruising van de Jonker Fransweg met de Binnendijk. Een 69-jarige man uit Middelburg en een 70-jarige man uit Oost-Souburg reden met een flinke groep wielrenners. In de bocht vielen de twee mannen.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest om de gewonden naar het ziekenhuis in Goes te brengen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (7-8-2016 om 16:49)
Wielrenners op fietspaden moest verboden worden Bijna slaagse ruzie met wielrenners die aan de kant weg weg ... aan de kant riepen. Door de wind en voorbijrijdende autos hoorde ik het niet ineens ( bellen hebben ze niet) en toen ik zei.... rustig aan zeg.... wil je niet weten wat ik naar mijn hoof geslingerd kreeg. Wat mij betreft moeten ze op de rijweg gaan rijden met hun hoge snelheden.ipv fietspad. Dan kunnen fietsers ook normaal van het mooie weer genieten
kees (7-8-2016 om 16:15)
zelfde groepje dat nooit het fietspad gebruikt? Dat zondagochtend tierend op de rijweg bij het station Middelburg fietst in plaats van op het fietspad?
Ik. (7-8-2016 om 13:54)
Ik ben erg voor wielrennen,maar ik was van de week bijna van de weg afgereden omdat ze met z,n vieren naast elkaar reden en met hoog tempo niet op zij wilden. Ik riep nog maar kreeg een grote bek van ze. Ze denken dat de wereld van hun is,later kwam ik ze weer tegen en ben ook midden op de weg gaan rijden toen zijn er ook een stelletje gevallen,ze hadden geen bel of licht. Heb alleen gezegd dat ik ook veilig op de fiets wou rijden en niet in een berm gedrukt wilde worden. Ze hebben niks meer gezegd en ik ben door gereden.
Cookie-instellingen beheren