Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst met politieauto bij achtervolging

Toegevoegd: 08-08-2016, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben vannacht in de Wijdaudwarsstraat in Middelburg twee mannen aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak bij een bedrijfspand in Arnemuiden en kwamen na een korte achtervolging in botsing met een politie-auto.


De politie kreeg rond 01.20 uur door dat bij een pand aan de Calandweg in Arnemuiden een inbraakalarm afging. Toen de politie werd geïnformeerd, zat de melder al achter de mogelijke inbrekers aan. Agenten kwamen het voertuig vervolgens tegen op de Ampèreweg in Middelburg.

Na een korte achtervolging, waarbij de bestuurder er volgens de politie met hoge snelheid vandoor ging, kwam de auto in aanraking met een dienstvoertuig waarna de auto tot stilstand kwam. De twee inzittenden, een 18-jarige man Oost-Souburg uit en een 28-jarige man Goes uit zijn direct aangehouden. Ze zijn afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Het is nog onduidelijk wat er tijdens de inbraak exact is buit gemaakt. "Het rijbewijs van de 18-jarige verdachte is in verband met zijn zeer gevaarlijke rijgedrag, waarbij hij onder andere tegen de rijrichting in over een rotonde reed, direct ingevorderd", aldus een woordvoerder van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (8-8-2016 om 18:53)
mooi werk vd agenten en netjes dat de bestuurder zijn rijbewijs kwijt is. uik heb geen medelijden met inbrekers ik vind ook gewoon dat men hun handen af had moeten kappen, het word namelijk lastig om met je handen aan andermans spullen te zitten als je handen verwijdert zijn. en iedereen weet meteen dat het een kleptomaan is
Patertje (8-8-2016 om 11:26)
Goedzo !!! Pakken die gasten en alle schade laten betalen en als het buitenlanders zijn of mensen met 2 paspoorten direct het land uit zetten na het betalen van de schade ! Keihard terugpakken
Cookie-instellingen beheren