Gewonde bij ongeluk Colijnsplaat

Toegevoegd: 09-08-2016, 13.42 uur

Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Bij een botsing tussen twee auto's in Colijnsplaat is dinsdagmorgen iemand gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op de kruising van de Colijnsplaatseweg met de Noordlangeweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Door de klap kwam één van de auto's in de sloot terecht. De bestuurder hiervan is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Even werd er gedacht dat er mensen bekneld zouden zitten en werd de brandweer op pad gestuurd. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet. De beschadigde auto's zijn door twee bergingsbedrijven weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (11-8-2016 om 12:24)
verkeersdrempels aanbrengen probleem verholpen.
toinette (10-8-2016 om 11:38)
Het is raar voor zo'n duidelijke en overzichtelijke situatie, maar ik ga als ik voorrang heb daar ook altijd langzamer rijden. Ze stormen soms op een gevaarlijke manier de weg op alsof het niet stoer is gewoon rustig af te remmen en duidelijk voorrang te geven. Met rechts voorrang heeft dit niets te maken, op de Colijnplaatseweg heb je voorrang.
Ger (10-8-2016 om 10:36)
En jawel: weer een paar in slechtzichtbare kleur auto's! En geen licht aan....... Wanneer leren we het hier nou eens met zijn allen: licht aan, OOK OVERDAG!,,, Zou zoveel ongevallen en gewonden schelen.
henk (10-8-2016 om 08:37)
Rijd daar dagelijks van me werk en neem niet automatisch aan dat je ook voorrang krijgt van rechts. Door ervaring geleerd goed snelheid te minderen, 80 is toegestaan maar als er een auto aan komt ga ik al terug naar 60 km per uur, tis maar een tip. Groeten, Henk.
D K ~K (9-8-2016 om 23:28)
Je hebt een goed uitzicht op dat kruispunt, waar ik zeer regelmatig rij. Alleen er wordt veel en veel te hard gereden en ja .... je ziet regelmatig het resultaat...zeer helaas!
misantroop (9-8-2016 om 21:17)
Goed overzicht en duidelijke borden. Er heeft iemand dus flink zitten slapen. Een kwetsbare verkeersdeelnemer - zoals fietser of motorrijder - zou door dit 'foutje' flink letsel hebben opgelopen.