Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Gereedschap uit busje gestolen

Toegevoegd: 09-08-2016, 15.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW NAMEN - De politie is op zoek naar getuigen van een auto-inbraak vannacht aan de Hombachstraat in Nieuw Namen. Na de inbraak werden twee mannen gezien.


Het busje stond geparkeerd aan het parkeerpleintje op de kruising van de Hombachstraat met de Reynaertstraat. Rond 00.45 uur werd de meldster van het incident wakker van geluid op straat. Ze zag vervolgens twee mannen bij het busje staan. Samen met haar partner ging ze naar buiten.

De twee daders gingen er vervolgens vandoor in donker gekleurde auto, mogelijk een Citroën Xsara Picasso. Een van de mannen droeg een petje. Ook hadden de mannen twee koffers bij zich. Bij het busje was een ruit ingeslagen en er is gereedschap uit gestolen.

De politie vraagt getuigen van het voorval zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren