Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto over de kop bij ongeluk Nieuwerkerk

Toegevoegd: 10-08-2016, 18.26 uur - Update: 11-08-2016, 21.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - Bij een eenzijdig ongeval op de Stolpweg bij Nieuwerkerk zijn woensdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 16.50 uur. De hulpdiensten troffen een beschadigde personenauto aan die op z'n kop lag. Aan de voorzijde van de auto ontstond een kleine brand, welke door de brandweer werd geblust.

Uit onderzoek bleek dat de auto was bestuurd door een 46-jarige man uit Nieuwerkerk. Hij was vermoedelijk de macht over het stuur verloren, waardoor het ongeluk gebeurde. De man bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Als inzittende zat nog een 36-jarige vrouw uit Bergen op Zoom in de auto. Het tweetal raakte gewond en werd door een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Agenten vermoedden dat de automobilist teveel alcohol had gedronken. Een GGD-arts heeft in het ziekenhuis een bloedproef van de man afgenomen. Het resultaat van het bloedonderzoek zal over ongeveer twee weken bekend zijn. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750