Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo in de cel voor overval op supermarkt

Toegevoegd: 11-08-2016, 18.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor een overval op een supermarkt in Philippine zijn donderdag in Middelburg zowel de 28-jarige J. van D. uit Sas van Gent als J. P. uit Oostburg (28) veroordeeld tot ieder een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan tien voorwaardelijk. Het vonnis was conform de eis.


Onder invloed van drank, drugs en medicijnen overvielen de twee op 29 januari de Spar Supermarkt in Philippine. Terwijl P. buiten de boel in de gaten hield, stapte Van D. met een vuurwapen op de caissière af en eiste geld en sigaretten.

Door zijn gehannes met de buit en het wapen in de hand vermoedde een man die achter hem stond dat het om een nepvuurwapen ging. Er volgde een korte worsteling en de twee overvallers kozen buitloos het hazenpad. Niet veel later werden ze aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lorenza Tomà (12-8-2016 om 01:35)
Goed zo! Zulke figuren goed aanpakken, ze voegen niets toe aan de maatschappij. Het zijn lozers.
nu-of-nooit (12-8-2016 om 00:31)
die gasten eerst eens helemaal verrot slaan dat was beter geweest en als de blauwe plekken weg zijn pas weer openbaar maken dat ze zijn gearresteerd. dit o zo mooie landje met zeer goede voorzieningen gaat ten onder aan die geiten wollen sokken advokaatjes EN rechtertjes . Dit moet stoppen en wel zo snel mogelijk anders glijden we met z,n allen af naar systeem "poetin"
Cookie-instellingen beheren