Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje na uitroken wespennest

Toegevoegd: 11-08-2016, 21.36 uur
De brandweer bij de woning in Goes. De brandweer bij de woning in Goes.
De brandweer bij de woning in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In een woning aan de Stikkerstraat in Goes is donderdag brand ontstaan na het uitroken van een wespennest.


De brandweer werd even voor het middaguur met spoed opgeroepen voor een woningbrand. Ter plaatse gaf de bewoner aan dat er geen brand was en dat hij een wespennest aan het uitroken was. De brandweer keerde vervolgens terug naar de kazerne.

Tien minuten later kwam er weer een brandmelding binnen bij de woning. Ook deze keer rukte de brandweer met spoed uit en stelde een onderzoek in. Op de verdieping bleek een stoel in brand te staan. De brand is geblust waarna de brandweer weer terug kon naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-8-2016 om 16:55)
En inmiddels een dag later voor de derde keer uitgerukt voor zijn wespen nest. Zondag misschien nog een keer uitrukken of komt er een professionele wespen verdelger? Ik zag dat het wespen nest nog steeds in zijn dak zat zaterdag morgen. De wespen vlogen in en uit.
kees (12-8-2016 om 09:32)
Ik denk dat we deze persoon toch even de rekening moeten presenteren voor 2 maal laten uitrukken van de brandweer onnodig. De eerste maal was hij op zeer onverantwoorde manier zelf een wespennest aan het uitroeien met gevaar voor uitbranden van zijn woning en die van de buren. De 2e keer is hij wss gaan roken op zijn stoel en is die in brand gevlogen of heeft hij daar ook wespen gedood met brander in zijn slaapkamer?
Cookie-instellingen beheren