Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing met taxibusje in Goes

Toegevoegd: 11-08-2016, 21.47 uur
Het ongeval op de Nansenbaan in Goes.
Het ongeval op de Nansenbaan in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een botsing in Goes zijn donderdag aan het einde van de middag twee voertuigen beschadigd geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Rond 16.10 uur komen op de Nansenbaan door nog onbekende oorzaak een personenauto en een taxibusje met elkaar in botsing. Beide voertuigen komen zwaar beschadigd tot stilstand. In de taxi zaten op het moment van de botsing enkele personen. Één van hen is door een toegesnelde ambulance onderzocht op letsel maar raakte slechts licht gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf de Moor heeft beide voertuigen weggesleept. De weg was korte tijd afgesloten voor bergingswerkzaamheden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (12-8-2016 om 17:21)
Wat n schrik, vooral voor die mensen in de taxibus. Sterkte voor iedereen! Vraag me trouwens wel af wie -en hoe- er van de verkeerde weghelft is geraakt........
Cookie-instellingen beheren