Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vaartuig omgeslagen Veerse Meer Arnemuiden

Toegevoegd: 12-08-2016, 15.17 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Diverse hulpverleners zijn vrijdagmiddag opgeroepen nadat was gemeld dat op het Veerse Meer een vaartuig met vier personen aan boord was omgeslagen.


Rond 13.40 uur werd alarm geslagen en werd de reddingboot 'Oranje' van het KNRM-station Veere opgeroepen. Vervolgens werden ook een ambulanceteam, een rapid responder en een traumahelikopter opgeroepen.

Het vaartuig bleek te liggen in de buurt van de Goudplaat. De situatie bleek gelukkig erg mee te vallen. De opvarenden bleken ongedeerd te zijn gebleven. Zij besloten om zelfstandig terug te varen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-8-2016 om 22:52)
Helemaal gelijk 'zeurpietje!' Altijd maar dat geld , geld , geld
Zeurpietje (13-8-2016 om 14:14)
Maakt dat uit dan? Ze weten bij de reddingsbrigade ook niet altijd op voorhand wat de ernst van de situatie is. Als jij daar omgeslagen met je bootje ligt te verzuipen moet je toch maar blij zijn dat ze langskomen. Altijd dat gezeur over wie betaald dit, wie betaald dat... Drink nog een fles azijn
Clara (13-8-2016 om 06:54)
Ik vraag mij af wie er voor de kosten moet opdraaien, zoals deze gemaakt zijn voor dit ongeluk wat gelukkig goed is afgelopen, een heel team reddingswerkers zoals in het stuk wordt beschreven daar zal toch een flink kostenplaatje bij horen. Ik ben daar zeer benieuwd naar.
Cookie-instellingen beheren