Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Jongen vast op verdenking drugshandel

Toegevoegd: 12-08-2016, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen uit de gemeente Vlissingen is donderdag in de Papegaaienburg in Vlissingen betrapt met tien gripzakjes hennep op zak. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van drugshandel.


Surveillerende agenten zagen de verdachte rond 16.30 uur met zijn scooter voor een winkelpand staan. De hennep werd ontdekt tijdens een controle. "Omdat de omgeving bekend is vanwege drugsdealen, werd de jongen preventief verzocht zich te legitimeren", aldus de politie.

Agenten vroegen de jongen of hij drugs bij zich had en hierop haalde deze één gripzakje hennep tevoorschijn. De agenten vermoedden echter dat dit niet alle drugs was die de jongen bij zich had en keken daarom ook onder de buddyseat van de scooter. Daar werden nog negen gripszakjes hennep, vloei voor het draaien van joints en een zogeheten wiet grinder gevonden, een apparaatje om wiet te verkruimelen zodat het kan worden opgerookt.

Hierna is de jongen aangehouden op verdenking van het dealen van softdrugs. Hij zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (14-8-2016 om 12:22)
Tjah, dat is het resultaat van alle coffeeshops sluiten, en degene die er nog zijn zijn stervensduur geworden. Dit is wat de gemeente wilde, dus...
een bewoner (13-8-2016 om 10:18)
"Omdat de omgeving bekend is vanwege drugsdealen", en dat niet alleen. Wat dacht je van de hangjeugd die zéér nadrukkelijk aanwezig is tot in de vroege uurtjes. Vandaar dat we hier zoveel politie zien, maar niet heus.
Sjaakie (12-8-2016 om 23:29)
Sommige jongeren houden er een vreemde manier van vakantiejob op na. Hier zit volgens mij meer achter.
Cookie-instellingen beheren