Onderzoek na ongeval letsel Sas van Gent

Toegevoegd: 13-08-2016, 08.28 uur

Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De politie onderzoekt een aanrijding met letsel zaterdagochtend vroeg in het buitengebied van Sas van Gent.

Door onbekende oorzaak kwamen rond 06.05 uur op de Driekwartweg een motorrijder en een personenauto met elkaar in botsing. Dat gebeurde bij de kruising met de Mosselhuisstraat. Er werden twee ambulanceteams en een brandweerploeg opgeroepen om hulp te verlenen.

De politie zette na het ongeluk de straat af en heeft vervolgens sporenonderzoek gedaan. Meer details over het ongeval zijn nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (14-8-2016 om 12:48)
oorzaak onbekend? het valt mij al op, als ik op de brommer rij, dat automobilisten onnodig op de rem gaan hangen, terwijl ik dan nog voldoende afstand hou en hun in hun spiegel zien dat je een motorvoertuig op 2 wielen bent hup gaan die remlichten al aan, totaal zonder reden, als je dan daardoor dichter op de auto komt te rijden, remmen ze hard ik heb hierdoor zelf al vaak beina een ongeval gehad, sommigen mensen hebben een hekel aan motorrijders en denken dan dat dit soort gedrag rechtvaardig is als er een motorrijder in de spiegel zit. zulke idioten moeten eens nadenken (als ze dat kunnen? stel je voor jij zit op die motor en een automobilist voor je flikt dit bij jou waardoor je met botbreuken in het ziekenhuis beland. leuk he?
fietser (13-8-2016 om 09:21)
Er wordt veel te hard gereden daar. Zelf als fietser ook al regelmatig meegemaakt.