Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Arrestatie op kermis Sint-Annaland

Toegevoegd: 14-08-2016, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Tijdens de kermis van Sint-Annaland is vannacht een arrestatie verricht. Dat meldt wijkagent Chris van der Veen op Twitter.


Volgens Van der Veer werd de persoon aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Na de arrestatie zou de rust zijn wedergekeerd in het dorp. "De angel was eruit", aldus de wijkagent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (15-8-2016 om 21:29)
Was niets bijzonders aan de hand wat een verhaal zeg we waren erbij overdrijven is ook een vak zielig hoor
Wim (15-8-2016 om 14:18)
Dus 1 persoon kan de hele sfeer verzieken op een feest in Sint-Annaland, volgens mij lost het publiek dit in Sint-Annaland zelf wel op en heb je geen handhaver nodig die zelf graag graag in de media komt te staan met naam en negatieve publikatie in de media rondstrooit over dit geweldige dorpsfeest wat altijd goed verloopt, laat de handhaver zich maar beter bezig houden met diefstallen dat heeft meer prio of gaat dat teveel op het echte werk van politie lijken! Schijnt dat de dienstdoende beveiliger die de aangifte deed zijn studieboeken nog eens moet bekijken over orde handhaven en niet reacties uitlokken.
Cookie-instellingen beheren