Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 382 km

Bootje vastgelopen ter hoogte van Ouwerkerk

Toegevoegd: 15-08-2016, 20.23 uur
Het vastgelopen bootje lag ter hoogte van Ouwerkerk.
Het vastgelopen bootje lag ter hoogte van Ouwerkerk.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

OUWERKERK - Op de Oosterschelde is maandagavond een bootje vastgelopen. Dat gebeurde ter hoogte van Ouwerkerk.


De brandweer van Stavenisse werd rond 18.15 uur opgeroepen om hulp te verlenen aan de bemanning van het bootje. Zij reden vervolgens naar de Veerweg en lieten daar hun vaartuig te water. De bemanning is vervolgens van boord gehaald en aan wal gebracht.

De verwachting is dat het bootje met hoog water weer los kan komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (16-8-2016 om 22:19)
Regelmatig lees ik berichten dat hulpverleningsdiensten in actie moeten komen ivm in moeilijkheden geraakte plezierbootjes. Prima, zijn die diensten o.a. voor, maar breng wel de gemaakte kosten in rekening bij de bootjes-eigenaren. Die hebben meestal wel geld genoeg. Dus niet op kosten van de gemeenschap/opbrengsten donaties. Met je auto betaal je ook voor hulp cq een service van het automerk (gratis).
Cookie-instellingen beheren