Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Drone maakt foto's van vastgelopen bootje

Toegevoegd: 16-08-2016, 09.59 uur
Eén van de met de drone gemaakte luchtfoto's.
Eén van de met de drone gemaakte luchtfoto's.
© Foto: Jan de Vos
Door: Roland de Jong

OUWERKERK - Met behulp van een drone zijn maandagavond foto's gemaakt van het bootje dat vastliep op de Oosterschelde tussen Ouwerkerk en Stavenisse.


De brandweer van Stavenisse werd rond 18.15 uur opgeroepen om hulp te verlenen aan de bemanning van het bootje. Zij reden vervolgens naar de Veerweg en lieten daar hun vaartuig te water. Hierna zijn een vrouw en enkele kinderen van boord gehaald. Een mannelijk bemanningslid bleef aan boord.

Het bootje is inmiddels weer los.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (18-8-2016 om 12:16)
Daar hebben ze waterkaarten en zeekaarten voor uitgevonden. Daar staan de waterdiepten op aangegeven èn de nummers van de boeien. Zou toch te doen moeten zijn. Maar misschien hebben ze een wegenkaart of een atlas gebruikt. Dat maakt de navigatie wel wat ingewikkelder...
Skinnyhippo (16-8-2016 om 20:34)
Waarschijnlijk niet echt bekend op de Oosterschelde. Of geen idee hoe betonning werkt.
Cookie-instellingen beheren