Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Twee gewonden bij aanrijding in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 04-06-2006, 19.54 uur
Door: Politie Zeeland

'S-GRAVENPOLDER - Op de Schoorkenszandweg in ’s Gravenpolder vond zaterdagavond rond 19.50 uur een eenzijdig ongeval plaats.

Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed over de Schoorkenszandweg. Ter hoogte van de kruising Zwaaksedijk ging zijn mobiele telefoon. Hij pakte zijn telefoon uit zijn broekzak om te kijken wie er belde. Op dat moment lette hij niet op de weg, raakte in de berm en reed frontaal op een boom.

De auto belandde op zijn kop. De bestuurder en zijn inzittende, een 24-jarige man uit dezelfde gemeente zijn in het ziekenhuis behandeld. De verwondingen bleken mee te vallen (kneuzingen en blauwe plekken). Ze moesten ter observatie een nacht blijven.

De auto is geheel vernield.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren