Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Bloedproef afgenomen na ongeluk

Toegevoegd: 17-08-2016, 01.56 uur
De inzittende kon op eigen kracht uit de auto komen.
De inzittende kon op eigen kracht uit de auto komen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie heeft vannacht bij een automobilist een bloedproef afgenomen na een eenzijdig verkeersongeval.


De hulpdiensten werden rond 23.40 uur gelarmeerd. In eerste instantie was echter niet direct duidelijk waar het ongeluk was gebeurd. "De melder en tevens de bestuurder was in een sloot beland en zat nog in zijn voertuig. Hij wist echter zijn locatie niet", aldus de politie.

Aanvankelijk werd de straat Windgat als locatie aangehouden maar het ongeluk bleek uiteindelijk te zijn gebeurd op de Noorddijk, ruim 2 kilometer verderop. Toen de hulpdiensten arriveerden kon de automobilist op eigen kracht uit het voertuig komen. De brandweer was opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling maar hiervan bleek dus geen sprake te zijn.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Hier is ook een bloedproef van de automobilist afgenomen om zo te onderzoeken of deze wellicht onder invloed verkeerde. De auto door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (17-8-2016 om 09:08)
Goeie actie van de politie om gelijk een bloedproef te nemen in zulke gevallen. Maar nog veel meer voorkomend wordt het echt noodzaak om de telefoon van de bestuurder en eventueel de gegevens bij de provider te controleren. Dit wordt zonder meer de nummer 1 oorzaak van de vele vreemde ongelukken van de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren