Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 121 km

Niet terug naar cel na aanvallen verdachte

Toegevoegd: 17-08-2016, 19.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Kruiningse echtpaar dat op 24 november 2014 een plaatsgenoot te lijf ging, die er door hen van werd verdachten hun toen tienjarige dochter seksueel te hebben misbruikt, is woensdag door de politierechter in Middelburg veroordeeld tot elk een celstraf van een week.


De celstraf is gelijk aan het voorarrest. Ook moeten zij gezamenlijk een schadevergoeding van 350 euro betalen. De officier van justitie had eveneens een week celstraf geëist maar wilde hen ook nog veroordeeld zien tot een taakstraf van 180 uur. W. B. (34) en zijn echtgenote H. van de V. (31) gingen de bewuste avond naar de man toe om verhaal te halen omdat hij hun dochter van de fiets zou hebben getrokken en onzedelijk zou hebben betast.

De vrouw ging voornamelijk mee om haar man tot kalmte te manen voor het geval dat. Op het moment dat de vrouw de vermeende aanrander zag ging ze echter door het lint. Ze trapte hem in zijn kruis en sloeg hem waar ze maar kon. Ook stak ze hem met een schroevendraaier in zijn hand in een poging een handgemeen tussen de man en haar echtgenoot te beëindigen.

Uiteindelijk bleek een uitvoerig onderzoek naar seksueel misbruik niets onoorbaars op te leveren en werd de zaak tegen de man geseponeerd. Het echtpaar gaf zich overigens een dag later zelf aan bij de politie. De betrokken man is 'verzocht' de gemeente te verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (18-8-2016 om 14:36)
En het kind heeft levenslang, dat wordt even vergeten lijkt het wel...
De zeeuw (18-8-2016 om 12:53)
Er is dus na uitgebreid onderzoek niks gevonden.... en toch moet die man de gemeente verlaten. Het blijft een rare zaak en zeker gezien het feit dat de mevrouw een schroevendraaier bij zich had blijkbaar. Lijkt mij zelfs voorbedacht..... Dus die lullige boete en dat weekje op kosten van de koning hadden wel iets hoger en langer gemogen.
Cerebrus (18-8-2016 om 10:16)
Dit zaakje stinkt natuurlijk. Als de man onschuldig zou zijn, dan zou hij niet zijn "verzocht" om de gemeente te verlaten. Helaas blijken dit soort dingen nogal normaal te zijn in bepaalde Zeeuwse gemeenten. Hoog tijd om hier keihard tegen op te treden.
Versus (18-8-2016 om 10:09)
@ pedohater Dit is de reden waarom mensen een ingebouwd filter hebben. Iedereen, of vrijwel iedereen vindt dat je van kinderen afblijft. Je zet jezelf alleen zo voor joker als je jezelf zo laat gaan op social media.
Marco (18-8-2016 om 09:39)
Verhaal kent vast 2 kanten, maar als hij inderdaad zo'n smeerlap is dan mogen ze best nog eens langsgaan... vuilak. Een 'verzoek' om de gemeente te verlaten lijkt wel genoeg houvast om te redeneren dat het inderdaad een viespeuk is. Straks is een andere gemeente er weer mee opgezadeld.
pedohater (18-8-2016 om 00:44)
Jammer dat ze straf krijgen! Want dit was dus wel echt waar! 1 Tip voor de smerige pedo.s die dit lezen!! Als ik weet dat jullie zulke praktijken doen, of willen uitvoeren, kom niet naar Reimerswaal, want ik doe het op een manier, waar niemand achter komt. En jullie zullen spoorloos verdwijnen! SMERIGE PEDO.s!!!
Cookie-instellingen beheren