Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Vrachtwagen verliest strobalen N59 Bruinisse

Toegevoegd: 17-08-2016, 20.02 uur
De rommel is inmiddels weer opgeruimd. De rommel is inmiddels weer opgeruimd.
De rommel is inmiddels weer opgeruimd.
© Foto: Twitter / @WIS_Jeroen
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse is een vrachtwagenchauffeur woensdag aan het begin van de avond enkele grote strobalen verloren.


De chauffeur verloor zijn lading bij de rotonde op de kruising van de Rijksweg (N59) met de Parallelweg, de Groeneweg en de Rijksstraatweg. 
 
Rond 20.00 uur meldde een weginspecteur van Rijkswaterstaat dat de weg inmiddels weer schoon was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (18-8-2016 om 18:07)
Dit verbaast me niets, je ziet ze regelmatig rijden zonder dat het vast staat, of dat enkel de voorste of de achterste rij vastgezet is, de middelste rollen er dan zo van tussen. Toch best vervelend als je zo'n baaltje van 400 kg op je krijgt.
frits (18-8-2016 om 13:07)
het is geen luxe auto.maar een vrachtauto rij toch rustig op rotondes lijk soms wel een wedstrijd op de rotondes .het is over al het zelfde op de rotondes ikke ikke ikke .
Cookie-instellingen beheren