Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Uitslaande brand Zuiddijkstraat Sluis

Toegevoegd: 18-08-2016, 20.15 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - In een woning aan de Zuiddijkstraat in Sluis heeft donderdagavond een uitslaande brand gewoed. Er is niemand gewond geraakt.


Rond 19.10 uur werd gemeld dat er brand woedde in de keuken van de woning. Na tien minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. Dit resulteerde in het alarmeren van een extra blusvoertuig. Bij de eerste melding waren al één bluswagen en een hoogwerker opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer was iedereen al in veiligheid.

Rond 19.45 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat de brand was geblust. De brandweer moest toen nog wel de naastgelegen woningen controleren en ventileren. Over de omvang van de schade is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffrey (19-8-2016 om 13:01)
Mario, de hoogwerker moest van terneuzen komen omdat de hoogwerker van oostburg op het moment weg is. Vandaar dat het langer duurde voor deze ter plaatse was.
Mario (18-8-2016 om 21:42)
Nou dan was de hoogwerker lekker op tijd ! Het was het laatste voertuig dat aan kwam. Als hij om19.10 is op geroepen goed gedaan jongens!