Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Arrestatie na mishandeling Westkapelle

Toegevoegd: 19-08-2016, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Een 17-jarige jongen uit Vlissingen is vannacht opgepakt omdat hij een andere jongen zou hebben mishandeld in Westkapelle.


Rond 00.40 uur kregen agenten de melding dat de jongeman zich agressief gedroeg op een parkeerplaats aan de Grindweg. "De Vlissinger zou op een groepje jongelui zijn afgelopen. Hij pakte daarbij een jongen vast waardoor ze beiden op de grond vielen. Een andere jongen wilde tussenbeide komen en kreeg een vuistslag en een trap. Horecaportiers schoten te hulp en hielden de 17-jarige onder controle", zo licht de politie de toedracht van de arrestatie toe.

De jongeman verzette zich bij zijn aanhoudingen. Tijdens de rit naar de politiecel beledigde hij bovendien de agenten. De verdachte is ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verontruste burger / ouder (20-8-2016 om 07:30)
Laat hem de rest van de vakantie maar vastzitten.... Dat zal hem leren , stuk tuig.....
Cookie-instellingen beheren