Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man in Rotterdam opgepakt na mishandelen ex

Toegevoegd: 19-08-2016, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - Het Team Paraatheid van de Rotterdamse politie heeft vannacht in Rotterdam een man aangehouden die in Vlissingen zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld.

Volgens de Zeeuwse politie zou de arrestant, een 25-jarige Rotterdammer, zijn ex gisteren hebben mishandeld in haar woning. "Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op en de vrouw deed aangifte", aldus de politie.

Het Team Paraatheid meldt op Twitter dat er sprake was van poging doodslag/gijzeling, de Zeeuwse politie houdt het op een verdenking van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (19-8-2016 om 16:54)
wonden in het hoofd telt niet bij de poitie en die heb ik namelijk, maar ze doen niks..
Nagaoka Jima (19-8-2016 om 14:29)
Wie weet kan iemand eens beginnen met nadenken over wat een goede partner zou kunnen zijn ? Ik zal een geheimpje onthullen, het type "losse handjes" is er daar geen van, dat had je moeder je moeten vertellen, waarom deed ze dat niet ? Was ze zelf soms ook een onderdrukte vrouwslaaf zoals den Haag al sociaal acceptabel acht en verder er helemaal niets van plan is om aan te doen, omdat wij onszelf maar aan moeten passen aan dat soort en niets over mogen zeggen ? Waarom werkt de hele maatschappij tegenwoordig onder dwang en druk van geweld of veroordeling en zijn we verontwaardigd als dat lagere primaten gedrag dan tot uiting komt ?