Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

113 bekeuringen bij controle Zeelandbrug

Toegevoegd: 19-08-2016, 11.48 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - De politie heeft donderdag tijdens een verkeerscontrole bij de Zeelandbrug in totaal 12 bekeuringen uitgeschreven. Daarnaast werden ook nog eens ruim 100 mensen betrapt tijdens een radarcontrole. Er werden ruim 4.500 voertuigen gescand.


De controle vond tussen 14.30 en 22.00 uur plaats bij de Eerste Deltaweg. De politie werkte hierbij samen met de Belastingdienst. Met behulp van een zogeheten ANPR-scanauto werden 4.564 voertuigen gecontroleerd. Veertig voertuigen en hun inzittende(n) werden aan een nadere inspectie onderworpen. Eén persoon had nog een openstaande boete van 117 euro en voldeed deze direct.

Er werden ter plekke zoals gezegd 12 bekeuringen uitgeschreven. Vijf keer ging het om een boete voor het niet dragen van een gordel, één keer voor het niet handsfree bellen en één keer voor een verlopen APK. Vijf personen overschreden de toegestane maximum snelheid in de nabij gelegen 30-kilometerzone. De politie had ook een laserapparaat opgesteld. Hiermee werden 101 overtreders betrapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-9-2016 om 11:25)
Ik rijdt elke dag over de zeelandbrug komende van Middelburg over Kamperland, de ene keer rijdt ik 60 dan weer 80 of 100 maar wat me opvalt is dat ik ondanks dat ik door trucks, campers of zondagsrijders toch op tijd soms ook te vroeg op het werk kom. Ga altijd om dezelfde tijd weg reken een 15 minuten extra op de route middelburg dirksland.Wat me ook opvalt is dat degene die vooraan rijdt niet zorgt voor agressie het zijn altijd de mensen die er achter rijden.Ik houdt altijd afstand maar rijdt er iemand 80 waar je ook niet harder mag is het al raak dan word ik agressief bejegend! Tijd waar hebben we het over stel er is een aanrijding dan ben je er de hele dag zoet mee tel uit je winst! En het leed er dan nog bij.
Vince (22-8-2016 om 04:52)
Tegenwoordig haal ik maar gewoon in wanneer er 70 gereden wordt, alleen zo kan ik mijn geduld bewaren en tot rust komen. De weg is net een gevangenis, je mag nergenst meer inhalen. Wanneer de voorste in de rij 70 rijdt, dan kan je niks anders doen dan ook maar 70 gaan rijden. Zierikzee naar Goes was 'vroeger' 15 minuten rijden, nu dik 20 tot 25 minuten...
AntiGSM (21-8-2016 om 00:54)
In plaats van radarapparatuur voor snelheid moeten ze eens iets elektronisch uitvinden dat ze overal op rotondes kunnen plaatsen en dan iedereen die geen richting aangeeft bekeurd of de mensen die met een smartphone op schoot berichtjes zitten te lezen of te tikken. Telefoonmisbruik is net zo gevaarlijk als alcohol.
Zinloos (20-8-2016 om 11:15)
Zinloos deze geld binnenhalende praktijken van de politie! Het gaat hier anno 2016 nog steeds om geld binnen te harken en niet om de verkeersveiligheid te vergroten. Want anders gaat men op andere tijden controleren namellijk vanaf 7u sochtends dan zijn er verreweg de meeste aso rijders in de weer zoals ook vrijdagmorgen zat een man voor mij een klein wit autootje agressief te kleven die net 80 reed, later gingen ze harder rijden maar de agressor bleef agressief kleven. Maar wat er toen gebeurde had een zwaar ongeluk kunnen veroorzaken en heel begrijpelijk ook! De kleine auto ging ineens naar links en remd af opdat moment supreme ging de agressor ineens ook weer kleven dus het werd bijna een fatale aanrijding en ik hield afstand maar...
Bep (20-8-2016 om 11:10)
Ach ja hoe gemakkelijk is het toch om daar te gaan staan. Als ze nu eens echt iets willen doen kom eens een x naar Ellemeet en hou de Schelpweg in de gaten. Ga daar een paar dagen staan dan hoef je het gehele jaar er niet meer op uit. Want daar is het ook net de N57. Vreselijk. Met gevaar voor eigen leven loop je daar. Grote vrachtauto's ,tractoren en bussen ze scheuren vrolijk door het dorp.. En dan al het gewone verkeer. Dat er nog niemand plat gereden is ivoor de buurtbewoners onbegrijpelijk. Dat moet een x gebeuren dat zit er een x in.
Jahoor (20-8-2016 om 00:18)
Vorige week kwam ik op het fietspad op de zeelandbrug een tegemoetkomende auto tegen..... Helaas ontbrak het toen aan politie. Ook met de auto word er regelmatig meegereden op de bumper en in de avond razen er maar zat met 120 voorbij. Ook dan ontbreekt het aan politie....en dan rijd je daar met twee kindjes op je achterbank....
Cookie-instellingen beheren