Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij ongeval in Kapelle, vrouw gewond

Toegevoegd: 04-06-2006, 19.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAPELLE - Bij een ongeval in Kapelle is zondag één persoon gewond geraakt.

Rond elf uur belandde een vrouw met haar personenauto in een sloot langs de Nijverheidsstraat bij The Greenery in het dorp. Daarop werden de ambulancedienst en de brandweer ter plaatse gestuurd.

Toen de brandweer arriveerde was er nog geen ambulance ter plekke. Al snel bleek dat het slachtoffer niet bekneld was. Wel was de hulp van de brandweer nodig om het slachtoffer uit de auto te halen.

De brandweerlieden hebben een speciale airbaghoes geplaatst. De airbag in de auto was door de aanrijding niet afgegaan. Soms gaat de airbag echter alsnog af en dit kan gevaar opleveren voor het slachtoffer en hulpverleners. Zodoende wordt doorgaans een dergelijke hoes geplaatst.

Ambulancemedewerkers en brandweerlieden hebben het slachtoffer met een wervelplank uit de auto gehaald. Het slachtoffer is overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Over de toestand en de verwondingen is niets bekend.

Twee honden die in de auto zaten zijn ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren