Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw zonder rijbewijs botst onder invloed

Toegevoegd: 20-08-2016, 14.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 19-jarige vrouw uit Middelburg is vannacht in haar woonplaats aangehouden omdat zij zonder rijbewijs auto reed en een ongeluk had veroorzaakt.


Getuigen zagen de vrouw rond 00.20 uur met hoge snelheid al slingerend over de Herengracht rijden. Zij hoorden een paar harde klappen en zagen dat de bestuursters twee geparkeerde auto’s had geraakt.

De politie werd gewaarschuwd en bij controle bleek dat de Middelburgse niet beschikte over een rijbewijs. Bovendien bleek ze onder invloed van alcohol te verkeren. Ze blies volgens de politie 190 U/gl. De vrouw is meegenomen naar een politiebureau voor verhoor. De politie maakt proces verbaal op. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (21-8-2016 om 10:06)
@Bumper, wat wil je nu eigenlijk zeggen?
Bumper: (20-8-2016 om 20:01)
alle schade eerst laten betalen, verzekering betaald hier niets ,kaalplukken tot alles er is, geen geld , dan dwang arbeid zo eenvoudig is het voor ons de belasting betaler. voor dat zootje dat ons regeert en moet beveiligen, jullie moeten je schamen met jullie achterbakse politiek, wordt nu eens een kerel en recht door zee zonder te liegen en bedriegen. OPTREDEN daar wordt het langzamerhand tijd voor. Bumper:
ijkema (20-8-2016 om 18:10)
lang leve alcohol. maar laten we het roken verbieden.
importzeeuw (20-8-2016 om 17:27)
Aanklagen wegens poging tot moord! Bezopen en zonder rijbewijs. Je kind zal net naar huis fietsen en haar tegenkomen!
ries (20-8-2016 om 17:02)
Alweer eentje die absoluut niet over geweten en verstand beschikt !
Cookie-instellingen beheren