Vrouw gereanimeerd na ongeluk Koudekerke

Toegevoegd: 20-08-2016, 21.40 uur

Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij een aanrijding in Koudekerke is zaterdagavond een fietsster zeer ernstig gewond geraakt. Een ander liep lichter letsel op.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 20.00 uur op de Brouwerijstraat. Twee ambulanceteams en de first responderploeg van de brandweerpost in Koudekerke schoten vervolgens te hulp. Bij hen voegde zich later ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter. Het team landde op bedrijventerrein Karreveld en werd vervolgens door de politie naar de ongevalslocatie gebracht.

De vrouw is ter plekke gereanimeerd. Even voor half tien werd ze per ambulance naar de helikopter gebracht. Die is vervolgens rond 21.40 uur opgestegen om de patiënt naar het ziekenhuis in Rotterdam te brengen. De andere betrokkene, een mannelijke fietser, is ter plekke behandeld en heeft vervolgens bij de politie een verklaring afgelegd.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Che (21-8-2016 om 08:24)
Weer een racefiets. Waarom is dit zo populair onder de 40/50 jarige? En waarom gedragen ze zich alsof ze een wedstrijd rijden. De lichtste fiets kopen zodat ze keihard gaan. Geen bel of handen uitsteken want dat doen de profs ook niet en dan levensgevaarlijk keihard fietsen. Zelf op de weg tussen de auto's. Als je iets aan je conditie wil doen kan je ook een zwaardere fiets kopen en wat zachter doen, per saldo hetzelfde en is ook goedkoper.