Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen onderkoeld na omslaan bootje

Toegevoegd: 20-08-2016, 23.26 uur
De KNRM heeft het bootje op sleeptouw genomen.
De KNRM heeft het bootje op sleeptouw genomen.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op het Veerse Meer zijn zaterdag ter hoogte van Kamperland twee mensen onderkoeld geraakt nadat hun bootje was omgeslagen.


Volgens de KNRM lagen de twee circa een half uur in het water nadat hun zeilbootje was omgeslagen ter hoogte van De Schotsman. De reddingboot uit Veere schoot te hulp en heeft de twee opgepikt.

Het bootje is vervolgens door de KNRM gesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eric (21-8-2016 om 10:17)
Nou patertje de knrm heeft ten eerste helemaal nietste maken met rijkswaterstaat en de knrm wordt door leden, sponsoring en giften geheel zelfstandig voor varende mensen in stand gehouden! Dus jij betaald hier geen ene rooie cent aan!! Zorg dat je de feiten kent voordat je een grote mond opzet over e.e.a......
Patertje (21-8-2016 om 07:03)
Alle kosten laten betalen !!! Word hier doodziek van al die ramptoeristen die maar denken lekker bootje varen en er niks van snappen en bij pech moet rijkswaterstaat maar weer komen bah, net als op de weg gewoon de kosten betalen van wegslepen.. Ik verrek het elk jaar meer belasting te betalen voor zulke gasten.. En onderkoeld slaat nergens op we liggen ook uren in zee te zwemmen hoor nu
Cookie-instellingen beheren