Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Goesenaar overleed bij arrestatie

Toegevoegd: 20-08-2016, 23.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het onderzoek naar het overlijden van een man in de Berkenstraat in Goes heeft nog tot na half elf 's avonds geduurd. Het slachtoffer, een 30-jarige man uit Goes, is inmiddels opgehaald door een uitvaartverzorger.


Inmiddels zijn ook meer details bekend over wat er vanmiddag precies is gebeurd. Volgens de politie kwam rond 16.10 uur een melding binnen dat een verwarde man al schreeuwend door de Berkenstraat rende. Agenten gingen ter plekke maar konden geen contact met hem krijgen.

"Er werd pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen. De man verloor vervolgens het bewustzijn en kwam te overlijden. Agenten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar dit mocht niet meer baten", aldus de politie in een verklaring.

De politie zette de straat af en startte een onderzoek. Omdat hiervoor collega's uit andere regio's ter plekke moesten komen duurde het uren voordat er daadwerkelijk gestart kon worden met het onderzoek. Even na 23.30 uur kon het onderzoek ter plekke worden afgerond. Hierna kon ook de straat weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (21-8-2016 om 20:06)
Dit zaakje stinkt en de politie komt hier weer mee weg zoals gewoonlijk. Houden elkaar de handen boven het hoofd en durven elkaar niet aan te spreken op gedrag wat niet gepast is. Nog een wonder dat ze hem niet hebben neergeschoten, amateurs!
jwn (21-8-2016 om 19:25)
op omroep zeeland staat een hele andere verhaal. niks over drugs gebruik, etc. wat was deze man van plan te doen? iemand dood slaan met zijn blote l*l? kom op mensen , zijn laste woorden. laat mij opstaan , laat mij opstaan. zegt dit niet voldoende ?
Vreemde zaak (21-8-2016 om 17:33)
Sinds de politie op de auto van mijn zoon en vrienden heeft geschoten ook al hadden zij werkelijk niets misdaan behalve dan op een feestje arriveren en zien dat er een hoop geruzie was dus naar de stad zijn vertrokken waarop een tegemoet rijdende politieauto hen aan de kant heeft gezet en nogal snel waarschuwingsschoten heeft afgevuurd maar alleen maar autobanden heeft geraakt(!) en er een totaal verkeerd en belachelijk persbericht naar buiten werd gebracht !Ook Omroep Zeeland vond hert zaakje trouwens maar er is hen ook absoluut niets ten laste gelegd - vertrouw ik hen voor geen meter meer ook niet in deze ,weet nu hoe smerig ze hun straatje schoon kunnen poetsen dus hoop oprecht dat deze maal wel de waarheid aan het licht zal komen .
goed gehandeld (21-8-2016 om 16:36)
Wat een reactie,s hier van mensen die blijkbaar helemaal niets weten en kortzichtig waarschijnlijk alles klakkeloos geloven wat er geschreven word. Ik was zelf getuigen van heel dichtbij ,heb zelfs diverse fietsers geholpen door er tussen te gaan rijden met mijn auto omdat deze man alles wat langs kwam deed aanvallen De persoon in kwestie liet zich niet aanhouden ,ging zelfs dreigend met de agenten in kwestie om ,Deze persoon is op een normale manier gevloerd en zonder overdreven geweld hoe dan ook op de grond gehouden ,deze man was duidelijk onder invloed van iets maar de agentes hebben goed en adequaat gehandeld Nee dat de politie hier door sommige weer word weggeschreven als tuig ,pfff wacht maar tot je ze zelf nodig heb
Remi (21-8-2016 om 16:16)
De beste stuurlui staan aan wal.
Goed gedaan (21-8-2016 om 16:07)
Dat ze geen fout hebben begaan is wel duidelijk na dit verhaal Maar de mensen die hier zo negatief reageren zijn echt kansloos VVD dit bezuiniging dat tuurlijk moet er geld zijn voor alles maar kansloos elk toeslag van de overheid innemen en daarna op die zelfde overheid zeiken is beetje zielig ik zou geen agent willen zijn doe je dit om de burger te beschermen omdat je in deze tijd niet weet wie wat doet krijg je bak gezeik Hat doe vent iemand die hier zo super negatief is iets aangedaan waaren ze ook weer fout Maar bevalt je deze staat niet waar je zelf ook kan werken voor de kosten vertrek lekker
Cookie-instellingen beheren