Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Goesenaar overleed bij arrestatie

Toegevoegd: 20-08-2016, 23.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het onderzoek naar het overlijden van een man in de Berkenstraat in Goes heeft nog tot na half elf 's avonds geduurd. Het slachtoffer, een 30-jarige man uit Goes, is inmiddels opgehaald door een uitvaartverzorger.


Inmiddels zijn ook meer details bekend over wat er vanmiddag precies is gebeurd. Volgens de politie kwam rond 16.10 uur een melding binnen dat een verwarde man al schreeuwend door de Berkenstraat rende. Agenten gingen ter plekke maar konden geen contact met hem krijgen.

"Er werd pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen. De man verloor vervolgens het bewustzijn en kwam te overlijden. Agenten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar dit mocht niet meer baten", aldus de politie in een verklaring.

De politie zette de straat af en startte een onderzoek. Omdat hiervoor collega's uit andere regio's ter plekke moesten komen duurde het uren voordat er daadwerkelijk gestart kon worden met het onderzoek. Even na 23.30 uur kon het onderzoek ter plekke worden afgerond. Hierna kon ook de straat weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PeterH (21-8-2016 om 09:28)
voorgaande is wel een hele snelle ongenuanceerde reactie. Aangezien nog niet bekend is wat er precies is voorgevallen vind ik het zelfs een ongepaste reactie. Of weet Ikkuh al dingen die verder nog niet bekend zijn, volgens het bericht zoekt met nog informatie voor het onderzoek...
A. WInter (21-8-2016 om 09:22)
De flakka/ badzout epidemie bereikt nu ook zeeland ? Of had deze man al lang in behandeling moeten zijn maar vond VVD kabinet Rutte/Samson dat te duur en is dit hun oplossing voor verwarde personen ? De sterke arm er op loslaten ? Terwijl de PZZ op steenworp afstand ligt en er dus professionele hulpverleners nabij waren ? Wat zijn we toch een fijn land geworden met dit kabinet. Het is er echt allemaal beter van geworden.
Ikkuh (21-8-2016 om 00:50)
Hulpeloze man met pepperspray... Man hadden ze moeten vast pakken en Emergis en niet moeten martelen maar ja machtspelletjes... Schaam je. Man had hulp moeten krijgen en geen mattel behandeling omdat hij al verward was. Wat dachten ze? Uit zijn mond is toch niets geloofwaardig? Bah, bah, bah.
Cookie-instellingen beheren