Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Weer ernstig ongeluk in Koudekerke

Toegevoegd: 21-08-2016, 03.53 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij een opmerkelijk ongeluk op de Rondweg Koudekerke (N288) bij Koudekerke is vannacht een fietser zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 02.25 uur tussen de rotondes bij de Braamweg (Karreveld) en die bij de Middelburgsestraat (N660). De fietser werd aangereden door een personenauto die richting Vlissingen reed. Het ongeval is opmerkelijk want op de Rondweg Koudekerke zijn brommers en fietsers niet toegestaan. De politie is een onderzoek gestart.

Na de botsing werd direct 112 gebeld. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Deze hebben de patiënt behandeld en vervolgens per ambulance afgevoerd. De traumahelikopters uit Nijmegen en Rotterdam werden ook gealarmeerd.

Toen de Rotterdamse helikopter inzetbaar bleek werd die uit Nijmegen gecanceled. Het traumateam is echter niet in Koudekerke zelf geland maar heeft vermoedelijk wel een rendez-vous uitgevoerd om zo te patiënt over te nemen van de ambulancedienst.

Brouwerijstraat
Zaterdagavond vond in het dorp zelf ook al een ernstig ongeval plaats. Rond 20.00 uur kwamen twee fietsers met elkaar in botsing op de Brouwerijstraat. Eén van de fietsers moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk per traumahelikopter afgevoerd.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-8-2016 om 07:36)
Ik zie hier in de zomer wekelijks fietsers rijden. Net als op de dijk in Westkapelle en zelfs maandelijks op de n57 vanaf serooskerke richting Middelburg. Wat bezield deze mensen??
Cookie-instellingen beheren