Weer ernstig ongeluk in Koudekerke

Toegevoegd: 21-08-2016, 03.53 uur

Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij een opmerkelijk ongeluk op de Rondweg Koudekerke (N288) bij Koudekerke is vannacht een fietser zwaargewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 02.25 uur tussen de rotondes bij de Braamweg (Karreveld) en die bij de Middelburgsestraat (N660). De fietser werd aangereden door een personenauto die richting Vlissingen reed. Het ongeval is opmerkelijk want op de Rondweg Koudekerke zijn brommers en fietsers niet toegestaan. De politie is een onderzoek gestart.

Na de botsing werd direct 112 gebeld. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Deze hebben de patiënt behandeld en vervolgens per ambulance afgevoerd. De traumahelikopters uit Nijmegen en Rotterdam werden ook gealarmeerd.

Toen de Rotterdamse helikopter inzetbaar bleek werd die uit Nijmegen gecanceled. Het traumateam is echter niet in Koudekerke zelf geland maar heeft vermoedelijk wel een rendez-vous uitgevoerd om zo te patiënt over te nemen van de ambulancedienst.

Brouwerijstraat
Zaterdagavond vond in het dorp zelf ook al een ernstig ongeval plaats. Rond 20.00 uur kwamen twee fietsers met elkaar in botsing op de Brouwerijstraat. Eén van de fietsers moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk per traumahelikopter afgevoerd.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (24-8-2016 om 19:20)
Ik weet toevallig dat het hier niet gaat om een persoon met psychische problemen. Deze meneer nam wel vaker deze (kortste) weg naar huis. Dus niet gelijk allerlei veronderstellingen erop loslaten. Ik wens het slachtoffer én andere betrokkenen veel sterkte!
a. (21-8-2016 om 21:35)
hoop dat alles goed kom met de fietser. automobilist en eerste getuigen hebben top gehandeld. wens iedereen die als eerste bij betrokken zijn veel sterkte toe en natuurlijk ook familie en vrienden. was namelijk best een heftige situatie. We doen allemaal wel eens stomme dingen in leven als we een fiets pakken maar lopen heel vaak wel goed af.
Vlissinger (21-8-2016 om 18:25)
@k, Je praat als een kip zonder kop. Ten eerste doen lang niet alle borderliners aan zelfbeschadiging. De introjectieve borderliner sowieso niet. Ten tweede is een psychose heel wat anders dan zelfbeschadiging. Doe eerst je huiswerk voordat je dit soort primitieve uitlatingen doet want mensen met borderline (ERS) kunnen wel degelijk last krijgen van psychose achtige symptomen zoals dissociaties. Ik ken een aantal borderliners en geloof mij als ik zeg dat het heel moeilijk is om dat vol te houden als je niet weet hoe ze in elkaar steken. @Overkanter Iets met het niet weten dat mensen met borderline last van psychose symptomen zoals dissociatie kunnen hebben en dan zeggen dat ik niet weet waar ik over praat. Beetje jammer. ;)
? (21-8-2016 om 16:48)
Jammer dat er altijd hele verhalen & conclusies worden getrokken/verzonnen.. Zonder te weten hoe 't is gebeurd & hoe de persoon er nu aan toe is. Natuurlijk was hij op de verkeerde weg, maar doet iedereen niet wel s een keertje iets wat fout is. Heb dit zelf een keer van heel dichtbij meegemaakt, weet dan ook dat de familie nu alleen maar hoopt dat dit "ooit" goed komt.. & dat hun zoon/broer weer aanspreekbaar enz zal zijn! Sterkte
Johny (21-8-2016 om 13:54)
@k Als het een toerist is, is hij niet ver op vakantie gegaan. Het is in koudekerke gebeurd en hij woont daar ook..
Overkanter (21-8-2016 om 13:42)
@K: je zegt zelf: "Als je niet weet waar je over praat praat dan niet..." Om vervolgens je verhaal verder te gaan met: "het zal eerder een toerist zijn" @Vlissinger: Iets met een klok en een klepel? Je weet totaal niet waar je over praat.