Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Goesenaar scheurt door Safaripark

Toegevoegd: 22-08-2016, 21.54 uur
Door: Roland de Jong

HILVARENBEEK - Een 28-jarige man uit Goes heeft zondagmiddag met zijn auto in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek bijna een dier aangereden. Hij reed bovendien met circa 50 tot 60 kilometer per uur over het park waar normaal gesproken stapvoets wordt gereden.


Tijden zijn rit zou de man volgens de politie ook zijn gekeerd. Hierbij botste hij bijna tegen een auto. De man verklaarde volgens de politie dat hij het driedaags muziekevenement Decibel had bezocht.

Een GGD-arts heeft bloed afgenomen van de automobilist om vast te stellen of hij onder invloed van alcohol en/of drugs verkeerde. Zijn rijbewijs is in afwachting van de uitslag alvast ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (23-8-2016 om 21:20)
@salome, lekker snugger, het is een privéterrein maar de wegenverkeerwet geld er wel,(zoals op alle campings/ vakantie parken het geval is. daarom moet je er ook verkeer van rechts voorang geven.
albert (23-8-2016 om 17:10)
zal ie in het dagelijks leven ook als een deb. rijden? zou die persoon toch maar in de gaten houden , wie weet voorkomt dat veel schade , als die niet meer mag rijden
Salomé (23-8-2016 om 13:07)
Zijn de paden binnen Beekse Bergen openbare weg dan ?? Ik dacht dat het daar een privé terrein was !!
Jeze-bel (23-8-2016 om 11:10)
Hoe dat die na 3 dagen decibel nog puf heeft om door een safaripark te scheuren als een doorgedraaide dwaas laat zich raden. Ga verder maar iemand met een joint op zak lastig vallen want dat is veel belangrijker voor de veiligheid en overlast in verhouding tot dit soort klein ongemak.
W. Kruit (23-8-2016 om 10:17)
@annie, dat heeft er alles mee te maken. Als hij op dat festival weet-ik-veel wat voor pilletjes heeft geslikt, heeft dat wel degelijk invloed op de rijvaardigheid èn op het oordeelsvermogen. Dàt kan dus de reden zijn dat hij als een achterlijke door dat park scheurde. Terechte opmerking dus..!
Stuart (23-8-2016 om 10:11)
Aantekening maken van die persoon en nooit meer in de buurt van een dier laten komen!
Cookie-instellingen beheren