Traumahelikopter ingezet in Haamstede

Toegevoegd: 23-08-2016, 22.04 uur

Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In Burgh-Haamstede is dinsdagavond de traumahelikopter uit Rotterdam geland. Dat gebeurde vanwege een medisch noodgeval.

Rond 20.35 uur was een ambulance met spoed naar de Scheepswerfstraat gestuurd. Tien minuten later volgde een oproep voor de helikopter uit Nijmegen. Omdat kort daarna de helikopter uit Rotterdam vrijkwam werd die naar Burgh-Haamstede gestuurd.

De Rotterdamse helikopter landde langs de Serooskerkseweg. De patiënt is met spoed per ambulance naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes gebracht. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance en is later door zijn collega's opgepikt bij het ziekenhuis. Tijdens het landen en opstijgen bij het ADRZ stond de brandweer van Goes stand-by (laatste 4 foto's).


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750