Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto uitgebrand bij rotonde Serooskerke (W)

Toegevoegd: 24-08-2016, 17.20 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij de rotonde van de N57 bij Serooskerke op Walcheren is woensdag aan het einde van de middag een personenauto in vlammen opgegaan.


De brand woedde rond 16.50 uur bij de kruising van de Wattelsweg en de Gapingseweg, tussen Serooskerke (W) en Gapinge. Brandweerploegen uit Veere en Serooskerke (W) kwamen ter plaatse om de autobrand te blussen. Hierbij werd onder meer gebruik gemaakt van speciaal blusschuim.

De auto liep grote schade op en moet als total loss worden beschouwd. Bij de brand raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de Renault te takelen. Vanwege de brand werd de Gapingseweg tijdelijk afgesloten. Hierdoor kon verkeer vanaf de N57 niet meer rechtstreeks richting Gapinge rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750